Natbelysning

“Den Gamle Dame” har fløjet for sidste gangEfter mere end 75 år på vingerne har DC3’eren med registrering OY-BPB sat hjulene på landingsbanen for sidste gang og er kørt i hangar. Foreningen bag mangler penge til to ny motorer.

OY-BPG

 

Efter mere end 75 år på vingerne har DC3’eren med registrering OY-BPB sat hjulene på landingsbanen for sidste gang og er kørt i hangar. Foreningen bag mangler penge til to ny motorer.

Skriver ingenøren læs hele artiklen der

Klik her for at gå til artikel.

 

Julefrokost 2019

Første lørdag i December afholdte MM julefrokost.Snemand

Det var lige før det ikke var blevet til noget pågrund af dårlig planlægning fra den nye bestyrelse da  prisen nok var alt for høj anoncering for sent sendt ud, så tilmelding udeblev og der udkom et nyhedsbrev at det var aflyst.

Heldigvis udviste Torben en enorm entusiasme og takket være ham fik 10 medlemmer en rigtig god og hyggelig julefrokost i klubhuset, tak for det Torben.

Vores fotograf Jens Jørgen var desværre ikke tilstede i år, da aflysningen fik ham til at vælge et andet arrangement, så det er blevet lidt småt med billeder

men du kan se dem her.   Klik Her for billeder fra julefrokosten

P.S husk at logge ind ellers kan du ikke se billeder.

Virgin Galactic: Anden succesfulde test med nyt rumfartøj

 

Læs mere om det KLIK HER

Kina testflyver stor fragtdrone

Kinas tungeste fragtdrone blev testfløjet i slutningen af oktober. AT200 kan bære 1,5 ton og skal blandt andet bruges til sikre militærforsyninger til øer i det Sydkinesiske Hav.

 

Side 1 ud af 4